Opnieuw is er een man gewond geraakt bij een steekpartij. Dit keer heeft het slachtoffer zelf hulp gezocht in het Flevoziekenhuis. Dat gebeurde donderdagavond. Het slachtoffer had een steekwond en was nog aanspreekbaar. Het slachtoffer is behandeld in het ziekenhuis.

Twee incidenten

Het is deze week niet de eerste keer dat een persoon met een steekwond zelf hulp zoekt bij de hulpdiensten. Woensdagavond raakte er een persoon gewond bij een steekpartij. Dat slachtoffer zocht zelf hulp in het politiebureau aan de Baljuwstraat in het centrum. Opvallend is dus dat ook donderdagavond een soortgelijk incident plaatsvond.

**Update 23-10-2020: De twee steekincidenten hebben vermoedelijk niks met elkaar te maken. Dat laat de politie weten op basis van de eerste verklaringen van de slachtoffers.**

Onderzoek

De politie heeft een onderzoek ingesteld. Het onderzoek loopt nog. De politie kan daarom niet meer details verstrekken.

Lees ook eens:

Man gewond na steekpartij

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.