65

Man gewond na steekpartij

**Update: 21-10-2020 om 21.00 uur: Er is een man gewond geraakt bij een steekincident in het centrum. Het incident vond vermoedelijk plaats op het Festivalplein. Het slachtoffer liep een steekwond op en is naar het politiebureau aan de Baljuwstraat gelopen om hulp in te schakelen. Er was dus geen steekpartij in de nabije omgeving van het politiebureau. Lees hieronder meer.**

Festivalplein

Een man is gewond geraakt bij een steekincident. Het steekincident vond waarschijnlijk plaats in het centrum van Almere. Het Festivalplein in het centrum van de stad werd namelijk afgezet voor onderzoek. Het steekincident vond begin van de avond plaats.

Politiebureau

Rond 19.00 uur werd er door het P2000-systeem van de hulpdiensten gemeld dat er een steekpartij zou zijn bij het politiebureau in Almere Stad. Dat bericht blijkt niet te kloppen. Wel is het slachtoffer naar het politiebureau gelopen om hulp in te schakelen. Hij heeft een steekwond opgelopen.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant