Dinsdagochtend 20 oktober 2020 rond 11.45 uur is een winkel aan de Noordeinde overvallen door twee jongens. Dat meldt de politie online. De twee kwamen de winkel binnen en bedreigden het personeel. Het zou gaan om een winkel van T-mobile. Vervolgens zijn ze er met een onbekende buit vandoor gegaan.

Signalement

“Het gaat om twee jongens met een getinte huidskleur van rond de 17 jaar”, schrijft de politie. “Eén van de jongens droeg een zwarte jas met lichtbruine bontkraag, een zwarte broek en zwarte schoenen. De andere verdachte droeg een zwarte jas met wit logo en een joggingbroek met wit logo. Beide jongens hadden tijdens de overval een mondkapje op”.

De twee jongens vluchtten weg met een scooter. Bij de overval raakte niemand gewond.

Oproep

De politie is op zoek naar de daders en zoekt ook getuigen van de overval. “De politie is na de melding meteen begonnen met een onderzoek”, aldus de politie. “De recherche zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over deze overval. Het is mogelijk dat de verdachten voor de overval een voorverkenning hebben gedaan”.

Meer informatie is te vinden op de website van de politie.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.