Opnieuw is er in de afgelopen week een Almeerder overleden aan het coronavirus. Dat meldt het RIVM dat met nieuwe weekcijfers kwam. In Almere kwamen er in de afgelopen week 615 nieuwe besmettingen bij. Het gaat om de periode tussen 14 oktober en 20 oktober 2020. Vorige week ging het om 410 positieve gevallen.

Flevoland

De provincie Flevoland telde afgelopen week in totaal drie personen die overleden aan het virus. Naast de Almeerder is er ook een persoon in Dronten overleden en in de Noordoostpolder.

In de gemeente Lelystad kwamen er 149 besmette personen bij. In de Noordoostpolder waren dat 97 mensen. In Dronten testten 61 inwoners positief en op Urk kwamen er 18 coronabesmettingen bij.

Landelijk

In het hele land is er nog altijd sprake van een stijging in de cijfers. “In een week tijd zijn er 55.587 nieuwe positieve testen bij het RIVM gemeld”, meldt de NOS op basis van de RIVM-cijfers. “Bij het RIVM zijn tot 10.00 uur vanmorgen 8182 nieuwe bevestigde coronabesmettingen gemeld. Gisteren meldde het RIVM nog 8011 nieuwe besmettingen”.

Lees ook eens:

Bewakingscamera’s Kruidenwijk en Poort na schietpartijen

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.