Een woning aan de Lancelotstraat in Almere Poort heeft camerabewaking gekregen. De woning werd vorige week zondag beschoten. Burgemeester Franc Weerwind besloot dat er cameratoezicht moest komen.

Beschieting

In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 oktober 2020 werd er een woning beschoten in Almere Poort. Het ging om een woning aan de Lancelotstraat. Volgens ooggetuigen waren er vier kogelgaten in de deur zichtbaar. Er zou rond 05.00 uur geschoten zijn. Er raakte niemand gewond. De dader zou er op een scooter vandoor zijn gegaan. Het is onduidelijk wie de dader is.

Herhaling

Het is mogelijk dat er nogmaals geschoten zal worden op de woning. Daarom heeft de burgemeester gekozen voor camerabewaking. Volgens de burgemeester is dat ook veiliger voor omwonenden.

Het is niet de eerste keer dat een beschoten woning in Almere Poort cameratoezicht krijgt. Dat gebeurde ook na een beschieting op het Freyaplantsoen in mei van dit jaar. Op diezelfde ochtend werd er ook een woning beschoten in de Kruidenwijk. Die woning kreeg eveneens cameratoezicht.

Lees ook eens:

Bewakingscamera’s Kruidenwijk en Poort na schietpartijen

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.