52

Almere City FC laat dure punten liggen

Zowel de inhaalwedstrijd tegen FC Den Bosch als de wedstrijd tegen FC Dordrecht hebben voor Almere City FC niet het gewenste resultaat opgeleverd in de Keuken Kampioen Divisie. Op donderdag werd de uitgestelde wedstrijd tegen Den Bosch gespeeld in Stadion De Vliert. Zondagavond speelde Almere City FC tegen FC Dordrecht Riwal Hoogwerkers Stadion.

Donderdag

In Stadion De Vliert bleef de ploeg van Ole Tobiasen donderdagavond steken op een 1-1 gelijkspel, de Almeerse treffer was van Oussama Bouyaghlafen.

Een wedstrijdverslag van de wedstrijd van donderdagavond is te vinden op de website van Almere City FC.

Zondagavond

Op zondagavond kwam de ploeg niet verder dan 2-2 tegen de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie, FC Dordrecht. “Nadat eerder Faris Hammouti een tegendraadse kopbal niet kan verzilveren, is het Thomas Verheydt die een opgelegde kopbal wel binnenknikt. De boomlange spits van Almere City FC krijgt minuten later zelfs de kans om de 2-3 voorsprong binnen te schuiven, maar keeper Anthony Swolfs is een sta-in-de-weg”, schrijft de club.

Een wedstrijdverslag van de wedstrijd van zondagavond is te vinden op de website van Almere City FC.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant