De politie in Amsterdam heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een Almeerse lachgasgebruiker van de weg gehaald. De 24-jarige man reed in zijn auto door Amsterdam. Hij werd betrapt, omdat hij tijdens het rijden lachgas inhaleerde. Dat meldt AT5. 

IJtunnel

De man reed door de IJtunnel en viel op vanwege zijn opvallende rijgedrag. Hij reed meerdere malen over de belijning en rukte hard aan het stuur om de rijrichting te corrigeren. Daarnaast remde hij meerdere malen op momenten dat het niet nodig was. De agenten hielden de man in de gaten en zagen dat hij uit een ballon inhaleerde. De agenten besloten de man van de weg te halen en een proces-verbaal op te maken voor rijden onder invloed en het niet juist vervoeren van lachgas.

Tweede keer

Voor de man was het de tweede keer binnen een jaar dat hij hiervoor van de weg werd gehaald door de politie.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.