52

23 oktober: Van Gershwin tot Carmen

Duo Madera komt naar Almere. Het duo bestaat uit Leo van Lierop en Arjanne Bruggeman. Samen vormen zij een verrassende combinatie van accordeon en fluit. Op 23 oktober 2020 vindt er een middagconcert plaats in De Goede Rede in Almere Haven.

Duo Madera

“Het Duo Madera werd opgericht in het najaar van 2014″, vertellen de organisatoren van het concert. “Samen streven ze ernaar om de ongebruikelijke combinatie van fluit en accordeon onder de aandacht te brengen, zowel met originele composities als bewerkingen”.

Serie

De serie middagconcerten van De Goede Rede Concerten bestaat uit kleine concerten van een uur. De prijs is inclusief consumptie.

Programma op 23 oktober

George Gershwin/Arr. Leo van Lierop –  Prelude Nr. 1
Franz Doppler   –   Grande Pastorale Hongroise
John Rutter  –   Suite Antique
Francis Poulenc  –  Fluitsonate
François Borne  –  Fantaisie Brilliante sur themes de Bizet’s Carmen
Franz Ries  –   La Capricciosa

Waar en wanneer?

Via de website van Goede Rede Concerten zijn kaarten te bestellen. Het middagconcert vindt plaats op 23 oktober 2020 tussen 14:00 – 15:00 uur in de Goede Rede aan de Kerkgracht 60 in Almere Haven.

Corona

Als gevolg van de coronacrisis waren alle concerten in Goede Rede tot 1 juni 2020 afgelast of verplaatst. Nu vinden er weer concerten plaats. Onder de RIVM-voorwaarden uiteraard. Dat betekent dat er een kleine groep aanwezigen is. Op de website van Goede Rede Concerten is het protocol te vinden. Raadpleeg de website ook om te controleren of de concerten nog plaatsvinden of eventueel worden afgelast.

Foto

Ter illustratie.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant