57

Suburbia: ”We spelen door”

Woensdagavond is de beperkte lockdown van start gegaan. ‘Een Goed Jaar’, de nieuwe voorstelling van Theatergroep Suburbia, speelt door in de theaters die open blijven.

30 personen

Theaters in het hele land mogen sinds woensdag niet meer dan 30 bezoekers ontvangen. “Maar wij spelen door”, aldus theatergroep Suburbia uit Almere. “Ook voor 30 bezoekers. De voorstelling is coronaproof gemaakt, en met de huidige maatregelen is het veilig om het theater te bezoeken”.

Actualiteit

Precies wat nu gebeurt, is waar de voorstelling over gaat, want hoe ga je om met tegenslagen? “Wij zoeken naar perspectief waar iedereen nu om roept. Wij blijven theater maken”, vertellen de theatermakers uit Almere.

De theatertournee is vanaf nu tot en met 19 december te zien in de theaters die open blijven.

Foto

‘Een Goed Jaar’. Foto door: Eddy Wenting en Paulina Matusiak.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant