64

Beeldkrant terug in modern jasje

De beeldkrant komt terug in Almere. “Steeds vaker krijgen we het verzoek om de beeldkrant weer terug op de buis te brengen”, vertellen de initiatiefnemers. “Dat was nogal wat, want toegang tot de officiële tv-kanalen hebben we niet”. Daarom komt er een digitale variant van de oude beeldkrant.

Smart tv

De krant is binnenkort te bekijken via de website van omroepalmere.nl. Eén van de initiatiefnemers is dan ook Omroep Almere in samenwerking met Persbureau Almere. “Dat wat er te zien is op de livestream is door te zetten naar de Chromecast van uw TV. Heeft u een Smart TV, dan kunt u gelijk de link invoeren”. Omroep Almere was één van de gegadigden voor een plek als lokale omroep in Almere. De licentie ging uiteindelijk naar Stichting Productie Fabriek Almere.

Actueel

“Het systeem wordt elk uur ververst, nieuwe artikelen worden toegevoegd en oudere artikelen verdwijnen”, aldus de initiatiefnemers.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant