Woensdagavond 14 oktober 2020 is er een 17-jarige jongen beroofd op het Hollandiapad in Almere. Dat meldt de politie. Toen hij door een tunnel fietste, werd hij aan het eind opgewacht door twee jonge mannen met bedekte gezichten. De politie zoekt getuigen die deze avond meer hebben gezien.

Late avond

“Rond 22.45 uur reed het slachtoffer naar huis via het Hollandiapad”, meldt de politie. “Hij vervolgde zijn weg via de Tijdtunnel, die onder de Bosranddreef door gaat. Aan het eind van de tunnel stonden twee mannen, die de weg van de fietser blokkeerden. Onder bedreiging van geweld moest de jongen zijn spullen afstaan aan de verdachten. Mogelijk zijn de verdachten er daarna in de richting van de Willem Bontekoestraat vandoor gegaan”.

Meer meldingen

Rond het tijdstip van de beroving werd er ook een andere melding gedaan van twee verdachte mannen in de buurt van het tunneltje. De politie zoekt meer getuigen die de mannen gezien hebben in de omgeving van de Tijdtunnel, het Hollandiapad en de Bontekoestraat. Op de website van de politie is een signalement te vinden van de verdachten. Op de website zijn ook contactgegevens te vinden van de politie.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.