58

Opnieuw stijging coronacijfers Almere

In Almere zijn de afgelopen week opnieuw de meeste besmettingen van Flevoland vastgesteld. Dat meldt het RIVM in nieuwe weekcijfers. Het gaat om 410 positief geteste Almeerders. Vorige week waren er nog 309 positieve testen in de stad.

Flevoland

In Lelystad kwamen er 132 gevallen bij. In de Noordoostpolder waren dat 89 inwoners. Daar is sprake van een verdriedubbeling ten opzichte van vorige week. Toen waren het 26 personen die positief getest werden. In Dronten testten 39 inwoners positief. In Zeewolde waren het er 27. Op Urk kwamen er 10 besmettingen bij.

Nationaal

In de afgelopen week zijn er landelijk 43.904 nieuwe positieve testen bij het RIVM gemeld. Het gaat om een toename van 60 procent. Een week eerder waren er 27.468 besmettingen. De afgelopen dag zijn er 7393 nieuwe besmettingen gemeld.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant