Almere City FC heeft Roda JC zaterdagavond met 2-1 verslagen. Maar liefst negen spelers ontbraken in de wedstrijdselectie. Toch wist Almere City FC drie punten binnen te halen tijdens deze wedstijd in de Keuken Kampioen Divisie.

Snel gescoord

In de eerste minuut werd er door Patrick Pflücke van Roda JC gescoord. “In de war raken de Almeerders echter niet van de vroege 0-1 achterstand, want enkele minuten later had het alweer gelijk kunnen staan. Oussama Bouyaghlafen schiet een zelf bewerkstelligde kans net naast”, meldt de club. Uiteindelijk kopt Thomas Verheydt feilloos de 1-1 binnen. Shayon Harrison schiet later met scherp de 2-1.

Een volledig wedstrijdverslag is te lezen op de website van Almere City FC.

Nieuwe wedstrijden

Aankomende donderdag haalt Almere City FC de afgelaste uitwedstrijd tegen FC Den Bosch in. Drie dagen later wacht de formatie van Ole Tobiasen een uitwedstrijd bij FC Dordrecht. Op vrijdag 23 oktober wordt er om 21.00 uur afgetrapt tegen NAC Breda in een thuiswedstrijd. De wedstrijden worden vooralsnog zonder publiek gespeeld.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.