55

Terugkijken: ”Gods persconferentie vanwege een geestelijke pandemie”

Naast bijeenkomsten op locatie, verspreid over Almere, blijft De Wegwijzer ook online uitzenden. Bekijk hieronder de aflevering over het thema:‘Gods persconferentie vanwege een geestelijke pandemie’. Spreker is: Arie de Rover.

Kijk live

Deze aflevering wordt om 12.00 uur opnieuw uitgezonden via de lokale zender KIJK Almere TV.

Video door: Mediateam De Wegwijzer Almere.

Kleinschalige bijeenkomsten

Bert Noteboom (voorganger bij De Wegwijzer Almere) merkt dat er in Almere grote behoefte is aan ontmoetingen. “We zoeken met veel creativiteit en enthousiasme naar de mogelijkheden die er zijn. “Vanaf 6 september 2020 houden we op 6 locaties verspreid over de stad onze zondagse bijeenkomsten”.

Foto

Missiecentrum De Wegwijzer in Almere Buiten. Foto door: Nulzesendertig.

Video gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant