**Update 13-10-2020: Het kabinet heeft extra maatregelen afgekondigd. Houd de website van Corrosia in de gaten voor de laatste ontwikkelingen rondom de voorstellingen.**

Ondanks de coronamaatregelen is Corrosia Theater, Expo & Film in Almere Haven gewoon geopend voor publiek. De Veiligheidsregio Flevoland heeft in overleg met de burgemeester van Almere besloten om Corrosia een Theater, Expo & Filmontheffing te verlenen.

Nieuw album

Vandaag wordt het nieuwe album van het Almeers talent Gitta de Ridder gepubliceerd. De release van haar album ‘To our children’ vindt plaats binnen de muren van Corrosia.

Programma

15 oktober: De zaak A Wie jij dAn wel niet bent

Er staat meer op het programma in de komende weken. “De komende weken vertonen we iedere vrijdagavond een arthousefilm”, meldt Corrosia. “In de herfstvakantie organiseren we ‘KROOST’ met jeugdtheater, films en speciale speurtochten en workshops rondom onze tentoonstelling Cracks of Deviancy”.

Veiligheid voorop

Uiteraard houdt ook Corrosia rekening met de maatregelen van het kabinet. “De gezondheid van ons publiek, onze medewerkers en de artiesten die we ontvangen blijft vooropstaan. Corrosia hanteert alle veiligheidsmaatregelen met uiterste zorgvuldigheid en verzoekt zijn medewerkers en bezoekers in openbare binnenruimten een mondkapje te dragen. Wanneer de bezoeker heeft plaatsgenomen mag het masker worden afgenomen. Wij ontvangen circa42theater-, film- of concertbezoekers per voorstelling om zo een veilig een toch intieme beleving te kunnen bieden”.

Warm welkom

”Voor Corrosia is het van het grootste belang om binnen deze bijzondere context toch een welgemeend en warm welkom te creëren”, aldus directeur Ronald Venrooy.

Foto

Gitta de Ridder. Foto: Aangeleverd door Corrosia.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.