In de rubriek ‘Werk in de buurt’ dit keer aandacht voor een vacature van het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Sport en cultuur

Iedereen moet kunnen meedoen. Dat is de opdracht van het Jeugdfonds Sport en Cultuur Almere. “Wij geven jaarlijks meer dan 2.500 kinderen en jongeren uit minimagezinnen de kans ook mee te doen aan sport en cultuur”, aldus de organisatie. “Voor ons bestuur zoeken wij nu een Secretaris”.

Wat moet hij/zij doen?

“De secretaris is een belangrijke spil binnen het bestuur vanwege de verbinding met de penningmeester en voorzitter”, zo staat in de vacature. “Vanwege de verwerking van vertrouwelijke en financiële gegevens wordt van de Bestuursleden en medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd. De gemiddelde tijdsbesteding is 4 uur per week. Elke derde dinsdag van de maand een bestuursvergadering van 19.00 – 21.00 uur”.

Meer vacatures

De vacature van secretaris bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur vind je in de vacaturebank van de VMCA. Daar vind je meer vrijwilligersvacatures. Benieuwd? Neem er eens een kijkje.

Betaalde baan

Natuurlijk begrijpen we dat veel Almeerders op zoek zijn naar een betaalde baan. Om die reden hebben we ook verder gekeken. Kijk eens op Jobsora of Twitter. Daar zijn veel vacatures te vinden.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.