56

Wedstrijd Almere City FC tegen FC Den Bosch naar 15 oktober

Er is een nieuwe datum bekend gemaakt voor de wedstijd tussen Almere City FC en FC Den Bosch. De wedstrijd wordt ingehaald op donderdag 15 oktober om 20:00 uur. Dat heeft de KNVB bekend gemaakt. De wedstrijd kon op 6 oktober niet doorgaan, omdat er spelers uit beide teams besmet waren met het coronavirus.

Positief getest

Eén van de Bossche spelers werd positief getest op het coronavirus. Almere City FC had drie positieve testen in de spelersgroep.

Zaterdag

Morgen speelt Almere City FC eerst nog een wedstrijd tegen Roda JC. Dat is wedstrijd nummer zes in de Keuken Kampioen Divisie. “Om de aansluiting met koploper NAC Breda te behouden moet er na het afgelaste uitduel bij FC Den Bosch in ieder geval thuis worden gewonnen van Roda JC”, meldt de club.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant