58

Deel Buitenring vanaf maandag afgesloten; tweede fase gaat van start

Van 12 oktober tot en met 30 oktober 2020 wordt een deel van de Buitenring afgesloten voor alle verkeer en start fase 2 van de werkzaamheden. Op de route wordt een rotonde aangelegd. Het eerste deel van de werkzaamheden is nu zo goed als afgerond.

Rotonde

De gemeente laat een rotonde aanleggen in de buurt van Natuurbelevingscentrum De Oostvaarders. Met de aanleg van een rotonde wordt de toegankelijkheid van het Natuurbelevingscentrum sterk verbeterd. Vanaf maandag wordt er begonnen met werkzaamheden aan de noordzijde van de rotonde en de toegangsweg naar het Natuurbelevingscentrum.

Meer informatie is te lezen op de website van de gemeente.

Lees ook eens:

Start aanleg rotonde N702 Buitenring

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

 

Dit vind je misschien ook interessant