Woensdag werden er in Almere 48 personen positief getest. In Flevoland ging het om 74 personen. Een groot gedeelte van deze personen komt dus uit Almere. De cijfers van vandaag worden morgen bekend gemaakt. Vandaag werd wel bekend dat er bij het RIVM tot 10.00 uur vanmorgen landelijk 5831 nieuwe bevestigde coronabesmettingen gemeld zijn.

Stem mee

Dat het niet goed gaat met de cijfers is bekend. Het is zelfs zo kritisch dat verwacht wordt dat binnen een week de coronacijfers nog sneller zullen stijgen. Dat denkt Ernst Kuipers, de voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg. Die gedachte brengt ons bij één vraag: Zijn de huidige coronamaatregelen voldoende? Zou de Veiligheidsregio Flevoland niet al zelf met meer maatregelen moeten komen? Stem mee op de poll van deze week.

[democracy id=”54″]

Lees ook eens:

Stijging cijfers coronavirus zet door in Almere

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.