**Update 08-10-2020: De treinen rijden weer volgens dienstregeling.**

Tussen Almere Oostvaarders en Lelystad Centrum rijden er geen treinen door een seinstoring. De storing duurt naar verwachting tot 19.30 uur. Dat meldt de NS online. Tussen Almere Oostvaarders en Duivendrecht rijden er minder treinen.

Half 3

De storing begon rond 14.30 uur. Door de seinstoring rijdt een groot gedeelte van de treinen met een vertraging tussen Duivendrecht en Almere. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Tussen Almere Oostvaarders en Lelystad is inmiddels helemaal geen treinverkeer meer mogelijk.

Meer reisinformatie is te vinden in de NS App en op ns.nl.

Vijf uur

Aanvankelijk zou de storing duren tot 17.00 uur. De tijd is inmiddels bijgesteld naar 19.30 uur.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.