Kleinkunstenaar Caroline in’t Veld lanceert haar nazomersingle ‘De heimwee hoort erbij’. Het akoestische liedje is de eerste single van het volgende album “Encore” van In’t Veld en haar band, dat volgend jaar verschijnt.

Heimwee

De coronapandemie heeft ook op het tourschema van In’t Veld grote invloed. Waar de optredens met MC DRT in project Rap en Roer! van Stichting InnerCircle gepland waren voor maart tot en met juni, is de band nu nog steeds in de theaters door alle omboekingen. Ook de studio-opnames lopen daardoor vertraging op.

Het liedje “De heimwee hoort erbij” is opgenomen in de Buntstudio’s op Fort Blauwkapel in Utrecht, aan het einde van de vorige lockdown. Door het uitbreken van de tweede golf besloot de band het nummer vervroegd uit te brengen. In’t Veld: “We moeten maar roeien met de riemen die we hebben. We hebben geen idee wanneer we de volgende clip kunnen schieten. Voor dit nummer lijkt dit eigenlijk het meest actuele moment.”

Oranje TV

Oranje TV, de landelijke zender die aandacht besteedt aan alle genres nederlandstalige muziek, heeft het nummer opgepikt en de populariteit van het liedje stijgt na 2 weken heel netjes.

De single ‘De heimwee hoort erbij’ is een productie van In’t Velds eigen label InnerCircle Records en wordt versterkt door een bijdrage van het Sena Muziekproductiefonds. De clip is gemaakt door Uri Media Partners uit Almere.

Lees ook eens:

Nieuw Almeers album Caroline in ‘t Veld positief ontvangen

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.