Flavourland 2020 gaat ondanks corona toch plaatsvinden. Dat meldt de organisatie. De provinciale popprijs van Flevoland heeft wel wat aanpassingen doorgevoerd. “Tijdens Flavourland strijden Flevolandse muzikanten om vette prijzen en de eer”, aldus de organisatie.

Wat is er anders?

“Er kan per podium veel minder publiek toegelaten worden; daarom dit jaar 4 à 5 bands/acts op één avond (ipv 8) en alle optredens worden onder andere via facebook gestreamd/ of-te-wel heel de wereld kan meekijken”, meldt de organisatie.

Waar en wanneer?

De voorrondes zijn op:

  • Vrijdag 13 november in Poppodium De Meester, Almere;
  • Zaterdag 14 november in De Klos, Emmeloord;
  • Zaterdag 21 november in Corneel, Lelystad;
  • Zaterdag 28 november in Corneel, Lelystad.

 De finale is op:

• Vrijdag 11 december in Poppodium De Meester, Almere.

Inschrijven

“De wedstrijd heeft een open inschrijving. Alle leeftijden en muziekstijlen zijn welkom. Deelname is kosteloos. Elke band en act uit Flevoland kan meedoen. Een band/act is Flevolands als minimaal een van de leden in Flevoland woonachtig is”, zo schrijft de organisatie. “In de voorrondes staan de deelnemers een kritisch vakjurybeoordeling en een publieksoordeel te wachten. De vakjury bepaalt welke drie finalisten door mogen naar de finale en twee deelnemers gaan naar de finale dankzij de stem van het publiek. Na afloop van de voorrondes kent de vakjury nog drie wildcards toe”.

Aanmelden

Aanmelden voor Flavourland kan tot en met donderdag 15 oktober via www.flavourland.nl. Check voor meer nieuws www.facebook.com/flavourlandmusicwww.corneel.nlwww.demeesteralmere.nl en www.de-klos.nl.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.