61

Debatavond ‘De Verrekijker’ is uitgesteld

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de organisatie van Debatavond ‘De Verrekijker’ besloten het evenement op een andere dag te laten plaatsvinden. Het is nog niet bekend naar welke datum de debatavond is verplaatst. De organisatie heeft het besluit genomen in samenspraak met de Gemeente Almere en de sprekers van die avond.

Veel aanmeldingen

De debatavond, die eigenlijk op 13 oktober 2020 zou plaatsvinden, kreeg een overweldigend aantal aanmeldingen. “Dit heeft ons gesterkt in de actualiteit van het onderwerp”, aldus de organisatie. Om die reden is er gekozen om het evenement niet af te gelasten, maar te verplaatsen naar ‘een moment waarop een volwaardig debat gevoerd kan worden’.

Dezelfde gasten

“De opzet van het debat zal niet anders zijn en alle deelnemers hebben toegezegd er op de nieuwe datum weer bij te zijn. Zodra er een nieuwe datum bekend is voor het debat zullen we deze communiceren”, zo laten Odette Breijinck (Programmamanager architectuur KAF) en Initiator Bas ten Brinke weten.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant