Tijdelijk geen nachtbussen in Almere vanwege nieuwe coronamaatregelen

Vanwege de coronamaatregelen rijden er tijdelijk geen nachtbussen tussen Amsterdam en Almere. Dat meldt vervoerder Keolis.

Uitgaan

De nachtlijnen hebben als voornaamste doel om mensen vanuit de uitgaansgelegenheden naar huis te rijden. Vanwege de nieuwe noodverordening in de Veiligheidsregio Flevoland zullen cafés en restaurants eerder sluiten. Om die reden zijn er tijdelijk geen nachtbussen nodig. Dat betekent dat de laatste bussen vanuit Amsterdam rond 01.00 uur vertrekken.

Late ritten schrappen

“Vanaf vrijdag 16 oktober zullen op de vrijdagen ook de extra late ritten van de allGo stadslijnen (M1 t/m M7) niet meer rijden”, meldt Keolis. “De dienst eindigt op vrijdag net zo laat als op donderdag (laatste ritten rond 2 uur ’s nachts). Op zaterdag blijven de extra late allGo ritten wel rijden in verband met de aansluiting op de laatste treinen”.

Foto

Bussen van AllGo bij busstation ‘t Oor in Almere. Foto door: Nulzesendertig.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.