62

Drie punten voor O21 in wedstrijd zonder publiek

In Heerenveen heeft Almere City FC O21 voor het eerst sinds speelronde 2, drie punten mogen bijschrijven in de Divisie 1A. Dat meldt Almere City FC online. “Gastheer SC Heerenveen O21 werd met 0-2 opzij gezet dankzij Almeerse goals van Radinio Balker en Jeffrey Puriel”, aldus de club.

Geen amusementswaarde

“De eerste helft heeft lang geen amusementswaarde om over naar huis te schrijven”, schrijft de club. “Radinio Balker is namens City degene die bij een vrije trap goed loopt en de 0-1 bij de eerste paal binnentikt”. Ook na de pauze zijn de eerste kansen voor de Almeerders: “Jeffrey Puriel staat aan het einde van een strakke voorzet van Guillermo Gauna en schiet de bal keurig binnen”.

Bijna 0-3

Het had ook nog zomaar 0-3 kunnen worden. Hoe het precies zit, lees je in het wedstrijdverslag van Almere City FC.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant