48

Vacatures: Een baan met inhoud

In de rubriek ‘vacatures’ deze week aandacht voor een baan met inhoud. Naast nieuws zoekt 1Almere iedere week naar vacatures in de regio. Dit keer aandacht voor Stichting Mentorschap Noordwest en Midden.

Word mentor

Op zoek naar vrijwilligerswerk met inhoud? Word mentor! “Als mentor behartig je de persoonlijke belangen van een volwassen cliënt met een verstandelijke of psychische beperking of met dementie”, zo staat in de vacature van de stichting. “Je hebt als mentor regelmatig persoonlijk contact met je cliënt en je ondersteunt hem of haar bij het maken van belangrijke beslissingen in zorg en welzijn. Je treedt op als wettelijk vertegenwoordiger en onderhoudt de contacten met de hulpverleners en verzorgers”.

Benieuwd geworden? Bekijk de vacature op de website van de VMCA.

Betaalde baan

Natuurlijk begrijpen we dat veel Almeerders op zoek zijn naar een betaalde baan. Om die reden hebben we ook verder gekeken. Kijk eens op Jobsora of Twitter. Daar zijn veel vacatures te vinden.

Toch nog geïnteresseerd in andere vrijwilligersfuncties? Neem dan eens een kijkje op de website van de Vrijwilligers- en Mantelzorgers Centrale Almere (VMCA).

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant