Het steunpakket voor zelfstandig ondernemers is verlengd tot 1 juli 2021. Dat laat de gemeente Almere weten. Het steunpakket biedt ook Almeerse ondernemers een helpende hand tijdens de coronacrisis.

Verlengd

“Om ondernemers te helpen, die in de knel komen door de coronacrisis, is door de rijksoverheid een tijdelijke regeling ingesteld. Deze regeling is een keer verlengd en geldt tot 1 oktober. Omdat de situatie rond het COVID-19 virus nog niet is veranderd, heeft het Kabinet ook voor de periode na 1 oktober een steunpakket samengesteld”, zo meldt de gemeente.

Aanvraag

“Ondernemers die de tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo 3) willen aanvragen of verlengen, kunnen dit sinds 1 oktober 2020 doen. Dan komen de digitale formulieren voor de nieuwe aanvraag en de verlengingsaanvraag voor ondernemers die wonen in Flevoland beschikbaar via de website van het Zelfstandigenloket Flevoland“.

Op de website van de gemeente Almere is te lezen wie er in aanmerking komen voor de regeling. Ook is te bekijken wat er blijft in het huidige pakket en wat er verandert.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.