De politie is op zoek naar de dader van een steekpartij in Muziekwijk. In de omgeving van station Muziekwijk is maandagavond 28 september 2020 rond 21.00 uur een man meerdere malen gestoken. Het slachtoffer is er volgens de politie slecht aan toe. De politie is daarnaast op zoek naar getuigen.

Geen verdachte aangehouden

“Het slachtoffer werd gewond aangetroffen bij busstation Muziekwijk”, meldt de politie. “Een traumaheli kwam ter plaatse voor de eerste hulp ter plaatse. De man is vervolgens overgebracht naar een ziekenhuis. Een verdachte is nog niet aangehouden. Daar is de politie nog naar op zoek”.

Er is een buurtonderzoek gehouden en er zijn een aantal mensen, die in de omgeving van het incident waren, gehoord.

Oproep

De politie doet nu een oproep aan getuigen: “De recherche is op zoek naar mensen die meer informatie hebben of getuigen zijn geweest van het incident. Dit kan in de ruime omgeving van station Muziekwijk zijn geweest. Ook zijn beelden van bijvoorbeeld mobiele telefoons zeer welkom”.

Mensen die meer gezien of gehoord hebben, kunnen contact opnemen via het contactformulier van de politie. Het is ook te bellen naar 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Lees ook eens:

Steekincident bij bushalte station Muziekwijk

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.