Opnieuw zijn er twee Almeerders overleden aan het coronavirus. Dat blijkt uit de meest recente cijfers van het RIVM. De weekcijfers werden vanmiddag bekend gemaakt. Daarnaast is er opnieuw een forse stijging zichtbaar van het aantal besmette personen.

Forse stijging

De meeste besmettingen in Flevoland vonden plaats in Almere. Er zijn afgelopen week 216 nieuwe besmettingsgevallen erbij gekomen. Almere telt daarmee opnieuw het meest aantal besmettingen in Flevoland. Vorige week kwamen er in Almere nog 165 nieuwe besmettingsgevallen bij.

Flevoland

In Lelystad kwamen er 74 gevallen bij. “Zeewolde had 21 positieve testen en Noordoostpolder 12. In Dronten testten 12 inwoners positief. En op Urk kwamen er de afgelopen week 4 besmettingen bij”, meldt de regionale omroep op basis van de RIVM-cijfers.

Landelijk zijn er 19.311 nieuwe besmettingsgevallen aan het licht gebracht in de afgelopen week.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.