58

Hockeyers Almere laten gelijkspel uit handen glippen

Geen enkele thuisploeg heeft vrijdagavond de drie punten weten te pakken in de vierde speelronde van de Tulp Hoofdklasse voor mannen. Dat meldt de NOS. Het is vooral een ongelukkige uitslag voor de Almeerse hockeyclub. De club leek op weg te zijn naar het eerste punt van dit seizoen, maar in de slotfase toch het hoofd moest buigen voor Amsterdam: 2-3.

Makkelijk avondje

“In Almere leek het aanvankelijk een makkelijk avondje voor Amsterdam te worden”, meldt de NOS. “Almere, dat dit seizoen nog geen enkel punt heeft behaald en in 10 competitieduels maar liefst 56 doelpunten om de oren kreeg, leek vervolgens rijp voor een afstraffing, maar beet plots toch van zich af”. Joep Troost is de verantwoordelijke voor de aansluitingstreffer. Jamie Wallace bracht de Almeerse club na rust weer naast Amsterdam.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant