Terugkijken: Fitnesstuin De Toonladder bij RTLZ’s ‘Doe maar duurzaam’

Onlangs kwam een cameraploeg voor het programma ‘Doe maar Duurzaam’ van RTLZ langs bij De Toonladder van Zorggroep Almere. “Met de Fitnesstuin en de Moofie van De Toonladder worden bewoners op een leuke manier in beweging gebracht. In het filmpje vertellen Mandy en Joeke van De Toonladder erover”, meldt de zorggroep.

Terugkijken

Bekijk de aflevering van ‘Doe maar duurzaam’ hieronder terug.

Meer media

Deze week kwam Zorggroep Almere vaker positief in het nieuws. Stoptober komt er namelijk weer aan. “Voor het landelijke magazine 100%NL reden om een interview met huisarts Michael Brouwer van gezondheidscentrum Waterwijk te publiceren”, aldus de zorggroep. “Hij vertelt over stoppen met roken en alles wat daarbij komt kijken”.

Het artikel vind je op de website van Zorggroep Almere.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.