Buurthuiskamer De Wissewasjes aan de Bosgouw 269 in Almere Haven krijgt een doorstart. Dat zijn het bestuur van Stichting de Wissewasjes en Stichting Buurthopper Almere overeengekomen.

Vanaf 1 oktober

“Vanaf 1 oktober 2020 neemt Stichting Buurthopper Almere de regie in handen en opent beperkt de deuren van De Wissewasjes”, zegt Angelique de Boer van de stichting. Vanaf die dag is het voor buurtbewoners mogelijk om gezellig een kopje koffie of thee te komen drinken. “De Wissewasjes is op de dinsdag en de donderdag van 09:30 – 15:00 uur geopend. Ook zal de buurtconciërge aanwezig zijn”.

Aanmelden verplicht

Aanmelden is verplicht in verband met de richtlijnen van het RIVM. Vanaf 1 januari 2021 wordt het gehele concept overgenomen en blijft de naam De Wissewasjes bestaan. Het wordt dan beheerd door commissieleden van Stichting Buurthopper Almere.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u bellen naar 06-11379794. Mailen kan ook. Op de website van De Wissewasjes is een mailadres te vinden.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.