50

Almeerder David de Vreede beëdigd tot wethouder in Lelystad

Dinsdagavond is David de Vreede van de SP geïnstalleerd als wethouder van Lelystad. De installatie tot wethouder werd verricht door vertrekkend burgemeester Ina Adema. Tijdens een online-vergadering van de gemeenteraad was de beëdiging te bekijken. De Vreede is ook voorzitter van de SP in Almere.

Opvolger

“De Vreede is de opvolger van John van den Heuvel die in juni onverwachts overleed en wordt onder meer verantwoordelijk voor beheer van de openbare ruimte, financiën, armoedebeleid en handhaving”, meldt de regionale omroep.

Voorzitterschap

David de Vreede blijft voorzitter van het Almeerse SP-bestuur. Dat heeft hij laten weten aan 1Almere. “Ik blijf voorzitter van de SP in Almere aangezien ik op 4 september herkozen ben voor een termijn van twee jaar”, schrijft De Vreede.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant