55

3 oktober: ‘Groentesoep in Buiten’

**Update 03-10-2020: Dit evenement werd afgelast vanwege het coronavirus.**

Op 3 oktober aanstaande is er van alles te zien en te beleven op de terrassen in Almere Buiten. Dat meldt Almere City Marketing. “Dit jaar is er groots uitgepakt qua programmering”.

Zien en beleven

“Er zijn maar liefst tien terrassen waar van alles en nog wat de zien is”, zo laat de organisatie weten. “Singer songwriter Daniël van der Zee, de magic goochel show Mag ie of mag ie nie, rap van Int Veld X MC DRT, nieuw talent Charles Peeters, de Stand Up Boomsjirurg, Stichting Klein Theater met verschillende stukken, bewegingskunst van Jos Rosier, KLEURinCULTUUR met het bijzondere ‘muziek tekenen’, Smaakmakende talenten met mede werking van De Schoor, een heuse speurtocht georganiseerd door de Brei- en Hakerij, de Groentesoep Challenge en stand up comedian Mo Hersi met try outs van zijn theatershow ‘Ego’”.

Waar en wanneer?

Op zaterdag 3 oktober 2020 is van 10:00 – 17:00 uur op ieder terras in het centrum van Almere Buiten iets te zien en te beleven. De artiesten zijn geboekt, de ambachtslieden staan klaar om demo’s te geven en er is een groentesoep challenge. “‘Groentesoep in Buiten’ is veilig”, schrijft de organisatie. “Er zijn een aantal maatregelen genomen waardoor iedereen met een gerust hart rond kan wandelen”.

Aanpassingen vanwege Covid-19:

  • Er vinden in 7 tijdsloten van 1 uur optredens plaats die binnen dat uur max 30 minuten duurt. Genoeg tijd om na een optreden rustig doorwandelen naar de volgende act.
  • Er staan bij de terrassen kruisjes op 1,5 meter van elkaar. Zo kan iedereen zich eenvoudig aan de 1,5 meter afstand maatregel houden.
  • Er lopen theatermakers rond met een lat van 1,5 meter die op ludiek wijze het publiek op 1,5 afstand van elkaar houden.
  • Er staan pompjes met hygiëne gel voor de handen.
  • En dan toch ook wat strenger…. Schud geen handen en geef geen knuffels ook al is het nog zo gezellig tijdens ‘Groentesoep in Buiten’.

Lees ook eens:

3 oktober: Het Groentesoep Festival in Almere Buiten

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant