70

Start aanleg rotonde N702 Buitenring

Op 28 september 2020 start de eerste fase van de werkzaamheden op de N702 Buitenring ter hoogte van het Natuurbelevingscentrum De Oostvaarders. Dat meldt de gemeente Almere. “Met de aanleg van een rotonde wordt de toegankelijkheid van het Natuurbelevingscentrum sterk verbeterd”, schrijft de gemeente.

Hinder

“De weg blijft in deze fase open maar het verkeer moet rekening houden met hinder omdat het verkeer van 2 rijstroken naar 1 rijstrook wordt geleid. De werkzaamheden duren tot en met 11 oktober. Van 12 oktober tot en met 30 oktober is de Buitenring afgesloten voor alle verkeer en start fase 2 van de werkzaamheden”, zo wordt gemeld.

Van 28 september tot en met 11 oktober 2020 wordt er gewerkt aan de zuidkant van de rotonde. Vanaf 12 oktober 2020 wordt er begonnen aan de noordzijde van de rotonde en de toegangsweg naar het Natuurbelevingscentrum.

Meer informatie is te lezen op de website van de gemeente.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant