60

Tweede corona-teststraat gepland bij politiebureau in centrum

De tweede corona-teststraat komt bij het politiebureau in het centrum. Dat meldt GGD Flevoland. Waarschijnlijk dat de teststraat vandaag de deuren opent. De nieuwe teststraat krijgt twee testlijnen. Dat is goed voor 240 coronatesten per dag.

Laboratoria

Het aantal teststraten mag nog niet te snel toenemen. Dat zegt GGD-woordvoerder Sven van der Burg. “De laboratoria kunnen hogere aantallen nog niet aan”, geeft hij aan. “Zodra dat verandert, gaat de nieuwe locatie in Almere van twee naar vier testlijnen”. Nu zijn dat er twee.

Twee teststraten

Almere heeft straks twee teststraten. De eerste straat werd in juni geopend bij Brandweerkazerne Almere aan de Markerkant 1513. De tweede teststraat komt bij het politiebureau aan de Baljuwstraat. Allebei de teststraten zijn drive-throughs. Mensen kunnen met hun auto naar binnen rijden. Ook met de scooter, de fiets en wandelend is de teststraat te bezoeken. Er moet wel eerst een afspraak worden gemaakt. 

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant