94

Pascal Frederik nieuwe presentator Almeerse TV talkshow

Pascal Fredrik wordt de nieuwe presentator van de Almeerse talkshow ‘De Tafel Op 2’. Vanaf 26 oktober is de talkshow weer te zien op de lokale tv-zender Kijk Almere. De Tafel Op 2 werd begin 2020 wekelijks uitgezonden, maar de opnames werden in maart gestaakt bij het uitbreken van het coronavirus.

Barista Café

De show krijgt ook een nieuwe locatie voor de opnames: het Barista Café aan het Stationsplein. Pascal Frederik ontvangt wekelijks zijn gasten en spreekt met hen over Almeerse onderwerpen op het gebied van sport, maatschappij, kunst en cultuur en alle overige zaken die de Almeerder bezighoudt.

“Op 26 september spreekt Frederik met de wethouder cultuur, Hilde van Garderen en vertegenwoordigers van Vis a Vis, Bonte Hond en Suburbia. Het programma zal, i.v.m. de Corona maatregelen voorlopig zonder publiek worden opgenomen”, meldt de omroep.

KIJK Almere TV

KIJK Almere is te bekijken via kanaal 36 (Ziggo) en kanaal 1392 (KPN). De programma’s zijn ook terug te zien op de Facebook-pagina van de omroep. KIJK Almere TV is de lokale televisiezender van Almere.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant