54

Vanaf 28 september: Werkzaamheden rotonde Parkwijklaan

Van maandag 28 september tot en met vrijdag 6 november 2020 voert de gemeente Almere werkzaamheden uit aan de rotonde op de Parkwijklaan, de aansluiting met de Veluwedreef en het daarop aansluitende fietspad Bongerdpad.

Doorstroming

Het verkeer kan, vooral in de ochtendspits, niet voldoende doorstromen. “Op de rotonde komen nu meerdere verkeersstromen samen”, aldus de gemeente Almere. “Het verkeer kan, vooral in de ochtendspits, niet voldoende doorstromen. Daardoor ontstaan onveilige situaties. Dit willen we voorkomen. Daarom wordt de verkeerssituatie van de rotonde op de Parkwijklaan veranderd. Het fietspad en het autoverkeer gaan we zoveel mogelijk scheiden. Dit betekent dat de fietsroute naar het Helen Parkhurst College anders wordt”.

Meer informatie is te bekijken op de website van de gemeente.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant