Naast bijeenkomsten op locatie, verspreid over Almere, blijft De Wegwijzer ook online uitzenden. Bekijk hieronder de aflevering over het thema: ‘Jezus komt terug en hoe treft Hij ons dan aan’. Spreker is: Mark Zeldenrust.

Heer en Meester

Video door: Mediateam De Wegwijzer Almere.

Op locatie

Bert Noteboom (voorganger bij De Wegwijzer Almere) merkt dat er in Almere grote behoefte is aan ontmoetingen. “We zoeken met veel creativiteit en enthousiasme naar de mogelijkheden die er zijn. “Vanaf 6 september 2020 houden we op 6 locaties verspreid over de stad onze zondagse bijeenkomsten”.

Lees ook eens:

‘Samen zijn was nog nooit zo dichtbij in tijden van corona’

Foto

Missiecentrum De Wegwijzer in Almere Buiten. Foto door: Nulzesendertig.

Video gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.