Flevo Makelaars in Almere neemt per 1 oktober 2020 branchegenoot Arcuris over. De directies van beide bedrijven hebben dit vandaag bekend gemaakt. Flevo Makelaars en Arcuris zullen de activiteiten onder eigen naam blijven uitvoeren.

Verheugd

Met de overname versterkt Flevo Makelaars zich vooral op de markt van bedrijfsmatig vastgoed. Flevo Makelaars is tot nu toe een belangrijke speler op met name de Flevolandse woningmarkt. Directeur Hans van Dijk is dan ook bijzonder verheugd met de overname: ‘Arcuris is een fantastisch bedrijf dat zeer aanvullend is op onze huidige dienstverlening. Wij kijken ernaar uit om de activiteiten niet alleen op de particuliere, maar ook de zakelijke vastgoedmarkt met de medewerkers van beide bedrijven verder uitte bouwen’.

9,4

Arcuris-directeur Nick Geul zegt in Flevo Makelaars een perfecte overnamepartner te hebben gevonden. Naar eigen zeggen wordt de dienstverlening van Flevo Makelaars door klanten op Funda beoordeeld met een 9,4. ”Flevo Makelaars is een actief, persoonlijk en betrokken makelaarskantoor. Een bedrijf waaraan wij met heel veel vertrouwen het Arcuris-stokje aan overdragen. Wij zijn ervan overtuigd dat Flevo Makelaars dit mooie bedrijf verder zal uitbouwen”, zegt Geul. Nick Geul blijft als adviseur aan Arcurisverbonden.

Foto’s

Aangeleverd.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.