104

‘Eigenaar winkelcentrum Almere heeft miljarden nodig’

Het zit het beursgenoteerde Unibail-Rodamco-Westfield niet mee. Vanwege corona draait het bedrijf verlies. Laat het bedrijf nu net de eigenaar zijn van het winkelcentrum in Almere Stad. “Geld ophalen en winkelcentra verkopen is alles wat het nog kan doen”, meldt Quote.

Daling

“Afgelopen zomer bleek al dat het niet lekker liep met de Europese winkelcentra-eigenaar. In Nederland bekend van pareltjes als ‘Citymall Almere’ en de Stadsharten in forensendorpen Zoetermeer en Amstelveen, zag de firma zijn beurskoers dalen”, schrijft Quote.

Lees het volledige artikel op de website: Quotenet.nl.

Lees ook eens:

Vereniging Stadscentrum Almere: Verlaag winkeloppervlakte stadshart

Foto

Citymall Almere. Foto door: Nulzesendertig.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant