103

”Almere is een stad van brullende motoren en zware explosieven”

“We worden de laatste tijd geterroriseerd door motorrijders die van de Hagevoortdreef een racecircuit lijken te maken waar het circuit van Zandvoort niet voor onder lijkt te doen”. Het is een quote uit één van de lezersbijdragen in de lokale krant. Ton, de schrijver van de brief in de krant, ergert zich groen en geel. “Tot op heden niets van de buurtmanager gehoord. Het is onbegrijpelijk dat er niet meer klachten zijn gemeld. Durven mensen dat niet of denken ze, net als ik bijna: er is toch niets aan te doen”.

Overlast

Veel Almeerders ervaren overlast. Niet alleen van brullende motoren op warme zomerdagen, maar ook van zware explosieven. Het gaat daarbij om illegaal vuurwerk. Ook de redactie van 1Almere ontving eerder al geregeld meldingen van overlast. Uit één van de reacties blijkt dat er het hele jaar sprake is van vuurwerkoverlast.

Hoe zit het?

De redactie vraagt zich af, net als Almeerder Ton, of Almeerders op grote schaal last hebben van dit soort overlast. Zo ja, waarom verandert er niks? Of valt het allemaal wel mee? Stem hieronder op de poll.

[democracy id=”52″]

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant