53

”Almeerse studenten enthousiast over leren bij Floriade ”

MBO College Almere, MBO College Poort en Floriade Expo 2022 gaan samenwerken om studenten de kans te bieden een waardevolle bijdrage te leveren aan de voorbereiding en organisatie van Floriade Expo 2022. Dat melden de organisaties online.

Bijzonder

“Onze studenten willen zich heel graag inzetten voor Almere in het algemeen en voor Floriade in het bijzonder”, aldus Mark Vlasblom, directievoorzitter bij MBO College Poort en MBO College Almere. Vlasblom is blij met de samenwerking: “Door onderwijs en bedrijfsleven nog dichter bij elkaar te brengen, kunnen studenten direct leren van de praktijk. We merken dat onze studenten enthousiast zijn over deze manier van levensecht leren. En zeker als ze daarmee een bijdrage kunnen leveren aan hun eigen stad én nu ook aan de stad van de toekomst.”​​

Lees het volledige artikel over de samenwerking bij het ROC van Flevoland.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant