52

Luistertip: Sun Radio gaat van start en nodigt Almeerders uit

Sinds vandaag heeft Nederland er een nieuwe radiozender bij: Sun Radio. Op de zender is totaal andere muziek te horen dan op de meeste radiozenders. Sun Radio draait vooral in het genre pop, dance en liederen in het Nederlands. Maar wel platen en artiesten die je nergens anders hoort.

Positiviteit

De initiatiefnemers van Sun Radio zijn professionele radiomakers die graag in hun vrije tijd een plaatje verder draaien. Zij vonden het tijd voor een stukje positiviteit tussen alle andere berichtgeving. Op Sun Radio hoor je dan ook niet het gewone nieuws van de dag, maar nieuwsbulletins vol positief nieuws. De slogan van de zender is dan ook: Positive Energy.

Moon Radio

In de nacht doet de zender het rustig aan. Tussen 00.00 en 12.00 uur hoor je het programma Moon Radio. In het programma hoor je rustgevende geluiden. Je hoort zowel muziek- als natuurgeluiden.

Online

De zender is op dit moment online te beluisteren. Voor Almeerders is er een speciale luisterknop geplaatst op de website van 1Almere. De knop vind je in de menubalk onder ‘live radio’.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant