57

EASY 95.5 FM begint de zondag opgewekt met Rise Up

Sinds begin september is er een nieuw radioprogramma te horen op de zondagochtend van EASY 95.5 FM. Het programma Rise Up is hét gospelprogramma van de Almeerse radiozender. Het programma is elke zondag te beluisteren vanaf 08.00 uur.

Almere en relipop

Centraal in de uitzendingen staat het Almeerse kerkleven. Er is elke week een overdenking te horen van de Almeerse voorganger Bert Noteboom (De Wegwijzer Almere). Ook zijn er columns te horen over alledaagse thema’s uit het leven. De columns worden geschreven en gelezen door gastpredikanten. In de uitzending staat ook de muziek centraal. Het gaat om moderne gospelmuziek, oftewel relipop.

Sta op!

“Met dit programma weet je zeker dat je de zondag opgewekt begint”, schrijft presentator Sefanja Jongkind. “Het programma zit vol opwekkingsliederen, relipop en inspirerende verhalen”. Presentator Sefanja Jongkind neemt de luisteraar mee door hoopgevende songteksten.

Sefanja

Rise Up wordt gepresenteerd door Sefanja Jongkind. Hij is tevens hoofdredacteur en oprichter van 1Almere. Al van jongs af aan presenteert Sefanja radioprogramma’s. Gospelmuziek spreekt Sefanja aan. Niet alleen als genre, maar ook wat betreft de inhoud: “De muziek gaat over thema’s uit het leven. De muziek kan je vrolijk maken of nieuwe moed geven. Ik zie dit programma als een mooie manier om samen met de Almeerders het geloof te beleven”.

Benieuwd naar het laatste nieuws rondom het Almeerse kerkleven? Je hoort het allemaal in Rise Up. Sta op en kom tot leven met het modernste gospelprogramma van de Nederlandse radio.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant