50

”City kruipt richting top na winst op Oss”

**Update 16-09-2020: “Almere City FC heeft een ruime overwinning geboekt op het nog puntloze TOP Oss. In het Yanmar Stadion wordt het op dinsdagavond 3-0 voor de thuisploeg”, meldt Almere City FC.

De tweede thuiswedstrijd van speelkalender 2020-2021 wordt vanavond gespeeld tegen TOP Oss. De club was in zijn laatste vier duels tegen de club uit Oss ongeslagen. De wedstrijd is vanavond live te volgen via de Almeerse radiozender Easy FM.

Eerste wedstrijd seizoen

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd voor Almere City FC. In het eigen Yanmar Stadion blijft het in de wedstrijd tegen MVV Maastricht steken op de brilstand: 0-0.

Lees ook eens:

Gelijkspel tussen Almere City FC en Maastricht

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant