60

Own the Spot 2020 groot succes ondanks corona

Vanwege de coronamaatregelen was het de vraag of Own the Spot dit jaar door kon gaan. Het skate evenement voor jongeren in Almere Buiten kreeg groen licht van de gemeente Almere. Het werd een groot succes.

Spetterende editie

“Wat een spetterend feest is het afgelopen zondag geworden”, schrijft de organisatie. “Op de skatebaan op de Evenaar waren 46 deelnemers en ruim 200 man publiek aanwezig. Een heerlijk zonnetje en een top sfeer. In drie runs konden de deelnemers (steppers en skateboarders) aan, met name de jury en het enthousiaste publiek hun kunsten laten zien. Iedereen deed zijn uiterste best om zoveel mogelijk punten te scoren en een plekje bij de eerste 10 te verdienen. Tijdens het tonen van deze kunsten kwamen de OEHHH’s en de AAHHH’s en het applaus veel voorbij. Sommige tricks zorgden zelfs voor open monden van verbazing en bewondering. Het aanwezige publiek werd goed vermaakt”.

Volgend jaar is er naar verwachting opnieuw een editie van Own the Spot.

Bekijk ook eens:

Let op: Dit is de editie van 2019. Dus voor de coronaperiode opgenomen.

Terugblik: Own the Spot

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant