In de late avond van donderdag 10 september 2020 overvielen drie mannen een vrouw van 38 jaar in haar woning aan de Schoonhovenstraat in Almere. Dat meldt de politie. Onder bedreiging van een vuurwapen eisten de mannen geld.

Wakker

“Het is rond 22.00 uur als het slachtoffer naar bed gaat. Wanneer zij wakker wordt staan er drie mannen in haar woning”, aldus de politie. “Ze roepen dat ze geld willen. Met buit vertrekken de mannen even later in onbekende richting. De bewoonster is uiteraard enorm geschrokken en heeft slachtofferhulp aangeboden gekregen”.

Signalement

Het signalement van de daders is helaas beperkt. De drie jonge mannen droegen alle drie zwarte kleding met een capuchon en gezichtsbedekking. Hierdoor waren zij lastig herkenbaar.

Camerabeelden gezocht

De politie is nu op zoek naar camerabeelden in de buurt van de overval. Daarnaast zoekt de politie getuigen. De politie komt graag in contact met mensen die meer weten of gezien hebben die avond in de buurt van de Schoonhovenstraat.

Wie meer weet, kan contact opnemen met de politie. Beschikt u over camerabeelden waarop de verdachten mogelijk te zien zijn, op hun vluchtroute bijvoorbeeld. Of heeft u wellicht eerder onbekende mannen in de wijk gezien, die zich ophielden om bijvoorbeeld de woning te verkennen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via het tipformulier. Heeft u gehoord van de overval en beschikt u over informatie die u liever anoniem deelt? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.