85

Bob van Beeten naar Almeerse radiozender EASY 95.5 FM

Vanaf vanmiddag is presentator en voice-over Bob van Beeten dagelijks te horen tussen 13.00 en 17.00 uur op de Almeerse radiozender EASY 95.5 FM.

Jaren ervaring

Bob van Beeten. Foto aangeleverd.

Met Van Beeten haalt de radiozender opnieuw een groot radiomaker binnen. “Ik kon nog maar net lopen en wist al met één druk op de knop de Philips buizenradio van mijn ouders te laten spelen”, vertelt Bob van Beeten. “De interesse voor de microfoon en Sony bandrecorder was ook vanzelfsprekend. Dus de radioman in mij moest een keer van zich laten horen. Dat gebeurde toen ik 12 jaar was met de aanschaf van mijn eerste mengpaneeltje van de firma Roelofs en sindsdien ben ik meer te stoppen”.

Almeerder Bob van Beeten werkte eerder voor Sky Radio, Radio 10 en Omroep Flevoland.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant