63

Onthulling 46e tegel Walk of Fame

Dierenambulance Midden Nederland is de overtuigende winnaar van de 46e tegel van de Almeerse Walk of Fame. Vanochtend is de 46ste tegel onthuld op de Citadel. Jan Jolij, vertegenwoordiger van Dierenambulance Midden Nederland, wethouder Maaike Veeningen en Ferry Huurman, directievoorzitter Rabobank Almere, waren daarbij aanwezig.

Cadeau

De Walk of Fame Almere is een cadeau van Rabobank Almere aan de gemeente Almere en vertelt het verhaal van onze stad. Tot 2043 schenkt de Rabobank ieder jaar een nieuwe tegel. Elke tegel verbeeldt een gebeurtenis, een ontwikkeling of persoon die betekenisvol is geweest voor dat jaar.

De eerste tegel dateert uit 1974, het jaar waarin Almere zijn naam kreeg. Er liggen nu 45 tegels. Er is dit jaar weer volop gestemd voor tegel nummer 46. De keuze is gevallen op Dierenambulance Midden Nederland.

Dierenambulance

Dierenambulance Midden Nederland was in 2019 25 jaar actief in Almere. Zwervende honden of katten, aangereden dieren of andere dieren in nood moeten het hebben van mensen die in hun vrije tijd hulp willen bieden als vrijwilliger van een dierenambulance. Wanda de Boer van Dierenambulance Midden Nederland: “Ik vind het geweldig dat zoveel Almeerders op ons hebben gestemd. Het is een prachtig blijk van waardering voor alle vrijwilligers die zich voor de dierenambulance inzetten.”

Lees ook eens:

Vandaag: Onthulling 45ste tegel Walk of Fame

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant